martes, 23 de marzo de 2010

G.O.7 salts

Be, ja hem començat a entrenar secuencies de salts, per aixo utilitzo els salts en posicio de caixa , es a dir posar els salts en forma de cuadrat de manera que podem fer 90º,270º,back's i rectes.
Deixo un video :



http://www.youtube.com/watch?v=6nzc4OktG_s


4 comentarios:

  1. Ho feu molt bé. Creus que és convenient que ho fasi amb la quira jo tb. O és millor que practiqui més sucsesions de salts en linea recta i algun giro de poca graduació per agafar velocitat?

    ResponderEliminar
  2. be, el que intenta aquest exercici es crear atencio del gos sobre els teus moviments,practicar girs, i apendre a creuarse.Crec que amb la Kira encara estas uns passos enrrere i que primer hauries de crear la fixacio per la feina i aumentar la velocitat d'execucio.Per aixo necessites unes distancies amplies entre obstacles amb molt pocs girs o molt oberts de manera que vagi corren cada cop mes. les sesions molt curtes pero intenses i tu has de correr mes que ella de manera que sempre vagis estiran i exercint de motivador i el premi es arrivar a tu el mes rapid possible

    ResponderEliminar
  3. Que bo el video!!! Em fa molta gràcia, perquè precisament he comprat uns cons per fer-me uns salts portàtils i plantar-los a diferents llocs i he començat treballant amb la caixa. I no pas amb tanta intenció com tú, sinó per fer una provatura més de les que faig. Creus que en Negritu em respondrà tinguent més atenció? He començat a fer-ho a casa, i evidentment l'atenció és extrema. I ara volia traslladar l'exercici a diferents llocs, augmentant el nivell de distracció (a veure fins on arribo ...)
    Per cert, m'encanta la foto d'en Set cadellet amb la llengua fora!!!! Està molt graciós!!!! I el muntatge del vídeo és molt xulo. Quan hagi de fer-ne algún ja sé a qui dir-ho. ;)

    ResponderEliminar
  4. D'aixo es tracta, de crear atencio del gos sobre tu, a mes el guia sempre esta dins de la caixa i per tant el gos salta i gira deseguida buscan el guia amb el que tambe aconseguim retallar.
    el video...l'ordinador ho fa quasi be sol...jeeejeee

    ResponderEliminar